Home » (FOTO) Șoferul unui TIR înmatriculat în BN a provocat un accident groaznic pe o autostradă din Germania

(FOTO) Șoferul unui TIR înmatriculat în BN a provocat un accident groaznic pe o autostradă din Germania

Publicat de Radu SÎRBU
4390 Vizualizari

Ieri seară, în Germania, un șofer român de TIR, în vârstă de 36 de ani, a provocat un accident grav pe Autostrada 6, între Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau, informează portalul de știri german www.echo24.de.

Potrivit sursei citate, un purtător de cuvânt al Poliției din Heilnbronn a transmis că șoferul român de camion nu a observat la timp sfârșitul unui blocaj de trafic și s-a izbit puternic de un TIR care, la rândul său, a fost împins spre un alt camion din față.

Șoferul român care a provocat accidentul a fost prins între fiarele cabinei și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extras. După ce medicii l-au examinat la fața locului, el a fost transportat la spital cu elicopterul.

Un șofer croat, în vârstă de 46 de ani, care se afla în camionul din fața românului, a fost, de asemenea, grav rănit și condus la o clinică într-o ambulanță. Ceilalți doi șoferi de camioane nu au fost răniți. Per total, au existat pagube materiale de aproximativ 70.000 de euro. În accident, s-au scurs aproximativ 1000 de litri de motorină din rezervoare.

Foto: echo24.de

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"