Home » Primăria Năsăud a dotat orașul cu un container special pentru deșeurile electrice și electronice

Primăria Năsăud a dotat orașul cu un container special pentru deșeurile electrice și electronice

Publicat de Radu SÎRBU
393 Vizualizari

Năsăudenii nu vor mai avea de așteptat campaniile pentru colectarea deșeurilor electrice și electronice, întrucât administrația locală s-a implicat pentru dotarea cu un container special și permanent chiar în oraș, mai precis la stația colectare, sortare și transfer a deșeurilor de la Valea Podului. Aici, locuitorii vor putea să se debaraseze de toate deșeurile aferente când doresc.

”Avem bucuria de a vă anunța că în incinta bazei de sortare a deșeurilor aflată pe strada Valea Podului am primit un container special pentru deșeurile electrice și electronice din partea asociației de reciclare RoRec!

De acum înainte năsăudenii vor avea unde să debaraseze toate deșeurile electrice și electronice fără a mai fi nevoie să aștepte după acțiuni de colectare organziate doar de câteva ori pe an!

Așadar, ori de câte ori vreți să scăpați de un frigider, un cuptor cu microunde, un televizor sau alte electronice și electrocasnice nu mai este nevoie să așteptați.

Baza de sortare a deșeurilor are o persoană responsabilă cu paza prezentă la locație 24 din 24 de ore”, au transmis reprezentanții Primăriei Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO