Home » Deputatul Daniel Suciu: ”Dați de 6 ori mai mulți bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe? Dar nu vă crapă obrazul de nesimțire?”

Deputatul Daniel Suciu: ”Dați de 6 ori mai mulți bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe? Dar nu vă crapă obrazul de nesimțire?”

Publicat de Radu SÎRBU
241 Vizualizari

”Cîțu, nemernicii de complici din Guvern și PNL, folosiți banii publici pentru mizeria voastră de congres? Pentru plata funcțiilor voastre? Acum, când toate comunele și orașele au nevoie de bani, voi, disprețuitori, nesimțiți, inconștienți și penali dați de 6 ori mai multi bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe? Dar nu vă crapă obrazul de nesimțire, cu ce v-au greșit jumătate din bistrițeni să îi scuipați în față? Voi, oamenii mici ce azi conduceți PNL din Bistrița-Năsăud, nu meritați decât dispreț!”, a transmis, în această seară, deputatul PSD Daniel Suciu vizavi de alocările făcute astăzi de Guvern pentru echilibrarea bugetelor Consiliului Județean și primăriilor din Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"