Home » Duminică, nu mai puțin de trei meciuri LIVE din Liga 4 Bistrița-Năsăud pe Facebook Radu Sîrbu și Mesager24.ro!

Duminică, nu mai puțin de trei meciuri LIVE din Liga 4 Bistrița-Năsăud pe Facebook Radu Sîrbu și Mesager24.ro!

Publicat de Radu SÎRBU
846 Vizualizari

Atențiune, atențiune! Duminică, 5 noiembrie, pe paginile de Facebook Radu Sîrbu și Mesager24.ro avem maraton fotbalistic LIVE din Liga 4 Bistrița-Năsăud. Vom transmite în direct nu mai puțin de trei partide în care vor juca toate cele patru echipe care se bat pentru titlul de campioană județeană în acest sezon!

Începem de la ora 11:00, cu meciul în care liderul Seriei Nord, Minerul Rodna, primește vizita celor de la Heniu Leșu (locul 5 în clasament), în care gazdele pornesc mari favorite pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

Apoi, vom continua de la ora 14:00, cu partida în care Atletico Monor, prima clasată din Seria Sud, joacă cu Voința Matei (ocupanta locului 4), un alt meci de 1 solist conform calculelor hârtiei, Atletico fiind singura echipă din BN care în acest sezon a obținut victorii în toate cele 9 meciuri disputate până acum.

În fine, ”cireașa de pe tort” va fi pusă de meciul vedetă dintre Silvicultorul Maieru și Viitorul Livezile, ocupantele locului 2, respectiv 3 din Seria Nord, partidă programată în nocturnă, de la ora 17:00. Se anunță un joc deschis oricărui rezultat între două formații aflate în formă la această oră.

De menționat că toate cele trei meciuri se vor juca pe terenul sintetic de fotbal al Complexului Sportiv din cartierul bistrițean Unirea.

Așadar, oriunde vă veți afla rămâneți conectați la paginile nostre de Facebook pentru a vedea în direct crema fotbalului județean!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"