Home » Polițistul, antrenorul și campionul la karate Ionel Brezoi în fața unei noi etape de viață: cea de…pensionar!

Polițistul, antrenorul și campionul la karate Ionel Brezoi în fața unei noi etape de viață: cea de…pensionar!

Publicat de Radu SÎRBU
4204 Vizualizari

Ionel Brezoi este un nume cunoscut în Țara Năsăudului și numai pentru rezultatele obținute în competițiile naționale și internațioale de karate, atât în calitate de luptător cât și de antrenor al clubului Shotokan Dojo Năsăud. Astăzi, în ultima zi a lunii octombrie, sensei Ionel Brezoi a făcut un anunț emoționant legat de cariera sa profesională de polițist.

Azi este ultima zi din cariera de polițist în cadrul Poliției Orașului Nasaud, loc unde 25 de ani am fost alături de problemele localnicilor, probleme pe care am încercat să le rezolv întotdeauna cu sufletul deschis și cu mare simț de răspundere. Dacă de-a lungul anilor au fost și momente mai neplăcute v-aș ruga să le dăm uitării și doresc să privim doar ”jumătatea plină a paharului”, a ținut să transmită Ionel Brezoi.

Pentru această carieră lungă de un sfert de secol, vreau sa mulțumesc conducerii IPJ Bistrița-Năsăud și, în special colectivului Politiei Orașului Năsăud, dar și vouă, tuturor cetățenilor!

Îi dorim lui Ionel Brezoi multă sănătate, pensie lungă si multă fericire alături de familie și de cei dragi! Cu siguranță că acum sensei Neluțu va avea mai mult timp să se dedice pregătirii sportive ale copiilor sub steagul Shotokan Dojo Năsăud. Succes pe mai departe!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"