Home » Echipă FC Meditator, campioană în Liga a 2-a din Campionatul Municipal de Minifotbal, cu gânduri mari după promovare

Echipă FC Meditator, campioană în Liga a 2-a din Campionatul Municipal de Minifotbal, cu gânduri mari după promovare

Publicat de Radu SÎRBU
808 Vizualizari

În ultimul sfârșit de săptămână, FC Medidator a fost încununată cu titlul de campioană a Ligii a 2-a din Campionatului Municipal de Minifotbal. Înființată în 2020 de către frații Andron de pe Valea Bârgăului, FC Meditator a devenit campioană după un parcurs excelent cu 84 de puncte materializate după 28 de victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, și la o diferență de 14 puncte de a doua clasată FC Nosen.

După cum ne-a declarat Dănuț Andron, antrenorul-jucător și președintele echipei, FC Meditator este susținută de Tomoroga Construct, Tin Expert Construct, Vidican Team, Minimarket „La Forfota” și Primăria Josenii Bârgăului.

Majoritatea jucătorilor sunt bârgăuani iar jucătorul nostru Tănase Bogdan este golgheterul campionatului, cu 62 goluri. El are oferte de la alte echipe dar a promis ca nu pleacă! Ne dorin să facem o figură frumoasă și în Liga I, obiectivul nostru fiind să intrăm în Play Off”, ne-a declarat Dănuț Andron.

Iată și lotul campionilor de la FC Meditator:

Dănuț George Andron, Tinuț Budecan, Cătălin Ciurea, Marian Dragotă, Daniel Surcel Dumitru, Albu Florin Ghivan, Hogiu Alin Ștefan, Gabriel Iancu, Gabriel Ilieș, Darius Andrei Moldovan, Cristian Florin Olteanu, Petrică Mihai Pop, Vasile Horațiu Pop, Dănuț Rînziș, Mircea Ionuț Ștefănuț, Vasile Ionuț Sulici, Bogdan Ionuț Tănase, Valentin Vlad.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"