Home » Performanță de toată lauda! Ștefan Izvoran Oltean, de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud, șef de promoție cu 10 pe linie după ce în Gimnaziu a fost la fel!

Performanță de toată lauda! Ștefan Izvoran Oltean, de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud, șef de promoție cu 10 pe linie după ce în Gimnaziu a fost la fel!

Publicat de Radu SÎRBU
1162 Vizualizari

Ștefan Izvoran-Oltean Petru, fost elev al clasei a XII-a A la Colegiul Național „George Coșbuc”din Năsăud, după multiple premii și medalii obținute de a lungul vremii la olimpiade si concursuri, a incheiat anul acesta liceul ca sef de promoție cu media 10.

Elevul a studiat la profilul Matematică-Informatică si a fost unul dintre cei mai premiați elevi ai generaţiei sale, terminand atat ciclul gimnazial cat si cel liceal ca sef de promotie, cu media 10 absolut, obtinând în toți cei opt ani de studiu media 10 și evident de fiecare dată premiul I.

Felicitari, Stefan pentru intregul tau parcurs scolar!

Felicitari cadrelor didactice implicate în formarea lui. Este o dovada clara ca si la Nasaud se face scoala la standarde inalte.

Mult succes tuturor

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"