Home » (EXCLUSIV) Bătaie ca-n filme într-un bar din Nimigea de Sus. ”Bilanțul”: un bărbat a ajuns la Terapie Intensivă după ce a fost lovit cu ciocanul în cap iar altul s-a aruncat în Someș cu tractorul pentru a scăpa de agresori!

(EXCLUSIV) Bătaie ca-n filme într-un bar din Nimigea de Sus. ”Bilanțul”: un bărbat a ajuns la Terapie Intensivă după ce a fost lovit cu ciocanul în cap iar altul s-a aruncat în Someș cu tractorul pentru a scăpa de agresori!

Publicat de Radu SÎRBU
2648 Vizualizari

Seara primei zile din luna septembrie, se anunța liniștită pentru niște bărbați care au muncit din greu toată ziua pe raza satului Nimigea de Sus, însă ea avea să ia o turnură dramatică pe fondul unei altercații ce a degenerat într-un bar din localitate.

Concret, aproape de ora 23:00, un apel prin 112 solicita ajutor pentru un bărbat dispărut în valurile râului Someș în dreptul localității Nimigea de Sus, la fața locului fiind trimis un echipaj de pompieri și o ambulanță SMURD. Atunci a ieșit la iveală tot scandalul amintit.

Pe fondul consumului de băutură și a discuțiilor contradictorii, protagoniștii au ajuns să se ia la bătaie ca-n ”7 Păcate”, scandal căruia i-a căzut victimă un localnic în vârstă de circa 30 de ani ce a fost lovit cu ciocanul în cap atât de tare încât a ajuns să fie spitalizat, în stare de semiconștiență la Terapia Intensivă a spitalului din Bistriță, iar bărbatul ce era dat dispărut în apele Someșului este din Salva, el ajungând în râu după ce a fugit cu tractorul direct în vad pentru a scăpa de agresori. Din fericire, chiar dacă tractorul i s-a oprit în Someș și, astfel, a fost dat dispărut, el a fost reperat ulterior la o stână deținută de tatăl său în zona Salvei.

Polițiștii au deschis un dosar de vătămare corporală și alte agresiuni, oamenii legii urmând a face lumină în acest caz după ce îi vor audia pe cei implicați.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"