Home » (EXCLUSIV) În luna Iubirii, două eleve s-au luat la bătaie la școala din comuna Șanț pe motiv de…gelozie! Tatăl uneia dintre ele a depus plângere la poliție!

(EXCLUSIV) În luna Iubirii, două eleve s-au luat la bătaie la școala din comuna Șanț pe motiv de…gelozie! Tatăl uneia dintre ele a depus plângere la poliție!

Publicat de Radu SÎRBU
2825 Vizualizari

Scene șocante la Școala Gimnazială ”Enea Grapini” din comuna Șanț, acolo unde o elevă de clasa a VI-a și una de-a VIII-a s-au luat la bătaie chiar înaintea orelor de curs. Incidentul s-ar fi datorat unui elev de clasa a VIII-a, iubit de ambele. Pocinogul s-a petrecut între Valentine’s Day și Dragobete, mai precis vinerea trecută, pe data de 18 februarie.

După weekend, tatăl elevei de-a VI-a a depus plângere la poliție pentru agresarea fiicei sale, astfel că Secția de Poliție Rurală nr. 7 Sângeorz-Băi a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cursul zilei de ieri s-au luat primele declarații iar acum se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La dosar a fost depus și un certificat medico-legal prin care rănile copilei ar fi avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale.

Nu este primul incident de acest gen petrecut la Școala Gimnazială din Șanț, în urmă cu 3 ani făcând vâlvă la nivel național cazul unui profesor condamnat la închisoarea pentru agresare și lovire a unor elevi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"