Home » Încă două cazuri noi confirmate cu coronavirus în Bistrița-Năsăud! Este vorba de un bărbat și o femeie care s-au întors din Italia

Încă două cazuri noi confirmate cu coronavirus în Bistrița-Năsăud! Este vorba de un bărbat și o femeie care s-au întors din Italia

Publicat de Radu SÎRBU
2424 Vizualizari

În această dimineață, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a anunțat că există două noi cazuri cu infecție cu COVID-19 în județul nostru. ”Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră trei persoane confirmate cu coronavirus. Ultimele două persoane confirmate pozitiv cu coronavirus sunt un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani. Au călătorit împreună din sudul Italiei, zona Calabria, cu mașina personală, iar din momentul în care au intrat în România, 13 martie, au fost escortați de poliție în convoi la un centru de carantină, neintrând în contact cu alte persoane. Ambii sunt asimptomatici și au fost transferați noaptea trecută, conform procedurilor, de către un echipaj CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca”, a transmis Instituția Prefectului.

În Bistrița-Năsăud, 106 persoane sunt în carantină și 508 persoane în izolare la domiciliu.

În momentul de față, în județul Bistrița-Năsăud, sunt 3 teste recoltate confirmate cu Covid-19, 34 teste recoltate cu rezultatul negativ, 102 probe în așteptare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"