Home » (FOTO + VIDEO) Un bărbat din Parva, rănit grav după ce s-a răsturnat cu un tractor forestier într-o pădure. Elicopterul SMURD l-a transferat la Târgu Mureș

(FOTO + VIDEO) Un bărbat din Parva, rănit grav după ce s-a răsturnat cu un tractor forestier într-o pădure. Elicopterul SMURD l-a transferat la Târgu Mureș

Publicat de Radu SÎRBU
4716 Vizualizari

Un accident de muncă a avut loc astăzi într-un loc greu accesibil dintr-o pădure de pe raza satului Suplai, comuna Zagra. Un bărbat de 48 de ani, din Parva, care manevra un tractor forestier, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Alertați prin 112, la locul accidentului au intervenit echipaje SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă și salvamontiști. Primii care au ajuns la rănit au paramedicii SMURD Năsăud, cu ajutorul unui autoturism de teren. A fost cerut suport aerian din partea elicoperului SMURD de la baza din Jibou.

Aceștia au găsit victima conștientă, dar blocată în utilaj. După ce a fost deblocat, rănitul a fost stabilizat și predat echipajului ce încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș, cu suspiciunea de fractură bazin, fracturi costale și fractură membru inferior. Polițiștii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"