Home » (EXCLUSIVITATE) El este tânărul care și-a pierdut viața în oribilul accident de tren de la pasarela nouă din Bistrița. Ionuț Valentin avea doar 23 de ani și lucra la Leoni

(EXCLUSIVITATE) El este tânărul care și-a pierdut viața în oribilul accident de tren de la pasarela nouă din Bistrița. Ionuț Valentin avea doar 23 de ani și lucra la Leoni

Publicat de Radu SÎRBU
4210 Vizualizari

Satul Dipșa este sub stare de șoc după ce un tânăr din localitatea aparținătoare comunei Galații Bistriței și-a pierdut viața într-un mod groaznic. Este vorba de Ionuț Valentin, în vârstă de 24 de ani, ce era angajat la Leoni Bistrița. Acesta a fost practic decapitat de un tren personal, în jurul orei 11:00, la pasarela nouă ce străjuienște partea de vest a municipiului Bistrița.

Toate indiciile anchetei duc la sinuncidere, procurorii fiind însă cei care vor da verdictul final în dosarul deschis de polițiștii. Pe surse din satul Dipșa, am aflat că tânărul a fost la lucru astă-noapte, în schimbul 2, și și-a anunțat părinții că o să rămână la un prieten din Bistrița după care s-a întâmplat tragedia.

Oamenii din sat care l-au cunoscut pe Ionuț Valentin spun că acesta era un copil cuminte și respectuos. Ei nu pot să își imagineze cum a putut să-și încheie socotelile cu viața la o vârstă așa fragedă. Familia băiatului mai are doi copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"