Home » (EXCLUSIVITATE ȘOCANTĂ) Fetița de 3 ani de la Ilva Mare a murit din cauză ca s-a înecat cu o…sămânță de floarea soarelui!

(EXCLUSIVITATE ȘOCANTĂ) Fetița de 3 ani de la Ilva Mare a murit din cauză ca s-a înecat cu o…sămânță de floarea soarelui!

Publicat de Radu SÎRBU
4060 Vizualizari

Așa cum am relatat, în noaptea de marți spre miercuri, un caz incredibil s-a petrecut într-o familie din Ilva Mare. În jurul orei 21.00, fetița respectivei familii, în vârstă de doar 3 ani, a decedat subit, lucru constatat de salvatorii chemați la fața locului, iar după numai 3 ore, pe mama îndoliată au apucat-o durerile nașterii, aceasta aducând pe lume, în jurul orei 1.00, chiar în mașina salvării, o nouă fetiță.

Deși se presupunea că copila de 3 ani s-ar fi stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă, rezultatul necropsiei arată că tragedia are o cauză ieșită din comun și anume: stop cardio-respirator după obstrucția bronhiilor principale cu un sâmbure de floarea soarelui. Practic, fetița s-a sufocat în timp foarte scurt după ce a înghițit acel sâmbure.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"