Home » Fără riscuri de producere a unui incendiu, concluzia controlului ISU la spitalul din Bistrița

Fără riscuri de producere a unui incendiu, concluzia controlului ISU la spitalul din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
777 Vizualizari

Un echipaj specializat din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a desfășurat sâmbătă seară o misiune de verificare și îndrumare la Secția ATI (Covid) a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

”În urma activității de control, s-au constatat următoarele:

  • personalul de la locul de muncă, din tura de serviciu de la ora controlului, cunoaște modul de asigurare a primei intervenții, în caz unei situații de urgență;
  • sistemele de avertizare specifice sunt funcționale (instalațiile de semnalizare detecție și alarmare la incendiu, precum și detectoarele fixe de oxigen);
  • încăperile (saloanele) unde există aparatură specifică sunt aerisite constant, pentru a se menține nivelul de oxigen în limitele normale, măsură necesară în vederea înlăturării riscului producerii unei deflagrații/incendiu.

Pompierii militari bistrițeni asigură în permanență misiuni de prevenire a situațiilor de urgență provocate de incendii în unitățile sanitare din zona de competență”, se arată într-un comunicat remis redacției de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"