Home » Fie iarna cât de grea, deszăpezirea nu-i problemă la Zagra ! Utilaje noi-nouțe achiziționate de primărie pentru îngrijirea celor 5 sate

Fie iarna cât de grea, deszăpezirea nu-i problemă la Zagra ! Utilaje noi-nouțe achiziționate de primărie pentru îngrijirea celor 5 sate

Publicat de Radu SÎRBU
2274 Vizualizari

Pentru a nu mai depinde de sistemul centralizat, primarul comunei Zagra, Dumitru Bușcoi, a cumpărat două utilaje de deszăpezire. Noi-nouțe! Este vorba de un buldoexcavator și o autobasculantă 4X4, deservite de echipamente specifice pentru deszăpezire sau alte intervenții cum ar fi la nivelat drumuri sau decolamatat de albii. Investiția a fost susținută din bugetul local, noile utilaje ducând la execuția unor lucrări necesare în regie proprie, fapt ce aduce, pe lângă promptitudine în rezolvarea nedoritelor calamități, economie importantă în vistieria comunei.

Și asta nu e tot, întrucât, după cum ne-a declarat astăzi, primarul Dumitru Bușcoi are în plan să achiziționeze în această primăvară încă un un utilaj pe aceeaşi linie edilitar-gospodărească, şi anume: un tractor cu multiple funcții, cu bani europeni asigurați de Grupul de Acțiune Locală ”Drumul Haiducilor”, asociație în care comuna Zagra este membru fondator.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"