Home » Se anunță noi proteste în fața școlii din Șanț! Profesorul condamnat pentru că a bătut elevii ar putea reveni la cursuri de la începutul săptămânii viitoare

Se anunță noi proteste în fața școlii din Șanț! Profesorul condamnat pentru că a bătut elevii ar putea reveni la cursuri de la începutul săptămânii viitoare

Publicat de Radu SÎRBU
1221 Vizualizari

Condamnat la 4 luni cu suspendare pentru agresarea a doi elevi în timpul orelor de curs, profesorul de sport este pe cale să reaprindă protestele părinților în fața Școlii Gimnaziale ”Enea Grapini” din comuna Șanț, după ce la sfârșitul lunii noiembrie 2019 (foto), timp de patru zile, aceștia mai nu l-au linșat pe dascălul care bate copii, în tentativa de a reveni la catedră.

Până la urmă cazul a fost mediat în sala de ședințe a primăriei Șanț, acolo fiind prezenți reprezentanți ai părinților nemulțumiți de reprimirea lui Maternik la școală, directorul școlii Daniel Sasu, primarul Ioan Szabo dar și jandarmi și polițiști. În acest context, părțile au semnat un armistițiu, prin care profesorul Maternik anunța că își va lua concediu medical până începutul lunii martie 2020, fiind, în plus, și învoit colegial în acest sens.

Totuși, se pare că dascălul și-a schimbat optica întrucât Maternik a dat de știre că va reveni în școală luni, 20 ianuarie, la ora 8.00, înștiințând de ieri conducerea unității de învățământ despre această decizie. Rămâne de văzut dacă intenția se va materializa, în contextul în care se anunță noi proteste în fața școlii, dar și de faptul că el va trebuie să prezinte un act aferent medicinei muncii care să ateste că este apt pentru a mai profesa. Urmărim subiectul și vom reveni cu noi informații imediat ce le vom avea !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"