Home » Primarul Ștefan Danci, optimist în ceea ce privește finalizarea noului Cămin Cultural din Rebra

Primarul Ștefan Danci, optimist în ceea ce privește finalizarea noului Cămin Cultural din Rebra

Publicat de Radu SÎRBU
1104 Vizualizari

Întrerupte de trei ani pe chestiuni legate, mai întâi, de neconcordanțe în documentație tehnică vizavi de reglementările ISU iar apoi de pandemia de coronavirus, lucrările de construcție a noului Cămin Cultural din comuna Rebra au fost deblocate recent după refacerea proiectului. Într-o discuție pe care am purtat-o ieri cu primarul Ștefan Danci am aflat că acesta este optimist în a finaliza obiectivul până la sfârșitul acestui an. Investiția este susținută din fonduri guvernamentale și derulată prin Compania Națională de Investiții.

S-a primit, în sfârșit, undă verde pentru modificările cerute iar acum așteptăm ca să fie reluate lucrările la acest important obiectiv pentru comuna noastră. Estimez că acestea vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an”, ne-a declarat primarul Danci.

Ca alte obiective de investiții pe agenda administrației Rebrei, am aflat că la ora actuală se execută retușurile finale pentru recepționarea celor 3 poduri peste râul Rebra, poduri construite cu fonduri guvernamentale asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală în zonele ”La Școală”, ”Poiana Lungă” și ”Valea Frasinului”, iar prin noul program ”Anghel Saligny” se urmărește modernizarea școlii cu clasele primare dar și reabilitarea unor drumuri de interes local.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"