Home » “Football in Heaven” aduce, mâine, spectatori Anglia, Scoția, Polonia, Norvegia sau India la meciurile de la Leșu și Feldru!

“Football in Heaven” aduce, mâine, spectatori Anglia, Scoția, Polonia, Norvegia sau India la meciurile de la Leșu și Feldru!

Publicat de Radu SÎRBU
956 Vizualizari

Proiectul internațional “Football in Heaven” vine cu o premieră în fotbalul din județul Bistrița-Năsăud. Astfel, peste 40 de ziariști, blogeri, fotografi sau simpli microbiști din Anglia, Scoția, Polonia, Norvegia sau India vor asista mâine la două meciuri de Liga a 4-a, mai precis la partidele Heniu Leșu – Eciro Forest Telciu (de la ora 11:00) și Someșul Feldru – Hebe Sângeorz-Băi (ora 16:00) ce contează pentru etapa a 7-a din Seria Nord.

Ineditul proiect este organizat de jurnalistul sucevean Emanuel Roșu (FRF TV), ediția din acest sezon fiind sprijinită de către președintele AJF Bistrița-Năsăud, Dan Jiga.

Precedentele patru ediții din “Football in Heaven” au cuprins meciuri în județele Suceava, Neamț, Sibiu, Prahova și Brașov.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"