Home » (FOTO) Adolescent, salvat în ultima clipă din piscina ștrandului bistrițean Codrișor

(FOTO) Adolescent, salvat în ultima clipă din piscina ștrandului bistrițean Codrișor

Publicat de Radu SÎRBU
1283 Vizualizari

În această după-amiază, un adolescent de 16 ani a fost la un pas de să-și piardă viața după ce a intrat într-o piscină cu apă mai adâncă din incinta ștrandului municipal Codrișor din Bistrița, deși nu știa să înoate. În scurt timp, tânărul a ajuns pe fundul bazinului. Întreaga scenă a fost observată de un alt tânăr, care a alertat salvamarul.

Norocul lui a fost că prin preajmă a fost un pompier militar din cadrul Detașamentului Bistrița, aflat în timpul liber, care i-a acordat primul ajutor, aplicându-i de urgență manevrele de resuscitare. După șase serii și doua ventilații, organismul tânărului a răspuns protocolului de resuscitare.

A fost pus in poziție de siguranță până la sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Echipajul medical l-a stabilizat și transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare . Din ultimele date pe care le avem, tânărul este momentan în afara oricărui pericol”, au transmis reprezentanții ISU BN.

Foto: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"