Home » De reținut ! S-a deschis o nouă farmacie veterinară, la Năsăud

De reținut ! S-a deschis o nouă farmacie veterinară, la Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
5227 Vizualizari

O nouă farmacie veterinară, care aparține medicului veterinar Ionel Martău, s-a deschis la Năsăud, în centrul orașului, lângă Alimentara, pe strada George Coșbuc, la nr. 1. Noua farmacie veterinară pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru animalele din gospodărie și de companie. Aici se găsesc medicamente, furaje pentru pui de carne, furaje pentru pui de carne de uz gospodăresc, furaje pentru găini ouătoare, furaje pentru curcani, furaje pentru prepelițe, furaje pentru purcei, furaje pentru miei, furaje pentru iepuri, suplimente și stimulente, produse pentru deparazitări și dezinfectări, hrană pentru animale de companie.

De asemenea, clienții pot găsi orice produs farmaceutic veterinar de care au nevoie.

”Chiar dacă nu îl veți găsi pe stoc, va putea fi comandat prin noi, atâta timp cât el există pe piață. Produsele farmaceutice sunt stocate în condițiile de temperatură, umiditate și lumină specificate de producători, de condițiile impuse de lege prin norma sanitară-veterinară și de regulile standardelor actuale. Suntem în permanent contact cu informații privind noile tendințe și evoluții medicale pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi”, spune medicul veterinar Ionel Martău.

Indiferent de situațiile medicale, sensibile și urgente, pentru orice fel de animale, specialiștii sunt disponibili cu produse de calitate superioară, la prețuri accesibile. Notabil este și faptul că medicul Martău acordă asistență. Pentru mai multe informații puteți afla la numărul de telefon 0766 535 233.

Programul de funcționare este următorul: Luni – Vineri 8.00 – 18.00, Sâmbătă 9.00 – 14.00.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"