Home » (FOTO) Amenzi și confiscări de material lemnos în urma unor controale ale polițiștilor și pădurarilor

(FOTO) Amenzi și confiscări de material lemnos în urma unor controale ale polițiștilor și pădurarilor

Publicat de Radu SÎRBU
943 Vizualizari

În data de 8 martie a.c., în baza informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate patru contravenții, în valoare de 11.450 lei. Trei dintre acestea au fost aplicate conform Legii 171/2010, în valoare de 10.000 lei, fiind totodată confiscată cantitatea de 18,71 m.c. material lemnos, în valoare de 7.087,34 lei.
O sancțiune a fost aplicată conform O.U.G. 195/2002, în valoare de 1.450 lei, fiind retras și un Certificat de Înmatriculare.

De asemenea, polițiștii, au constatat două infracțiuni de tăiere fără drept de arbori, așa cum sunt prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic, fiind demarate cercetări în vederea documentării faptelor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"