Home » S-a redeschis Champions Sports Bar, cafeneaua de pariuri sportive și jocuri de tip slot-machine din Năsăud. Vezi noul program de funcționare

S-a redeschis Champions Sports Bar, cafeneaua de pariuri sportive și jocuri de tip slot-machine din Năsăud. Vezi noul program de funcționare

Publicat de Radu SÎRBU
1081 Vizualizari

Pariurile sportive şi păcănelele reprezintă pentru unii oameni un adevărat stil de viaţă, astfel că închiderea acestora în contextul pandemiei de coronavirus a reprezentat un adevărat neajuns.

Chinul a luat sfârșit recent, odată cu intrarea în starea de alertă, iar acum printre cei care pot reveni la plăcerile cotidiene în acest domeniu se numără și pariorii din zona Năsăudului la cea mai cunoscută locație din zonă: Champions Sports Bar, cafeneaua de pariuri sportive și jocuri de tip slot-machine.

Conceput ca un centru de divertisment, Champions Sports Bar a fost redeschisă în aceeași locație: pe strada Vasile Nașcu din orașul Năsăud, în locul fostului pub ”Barock”. Aici clienții pot paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate, cu transimisii tv în direct, beneficiind în acelasi timp de servicii de calitate de tip cafenea și tapas bar. În plus, cei de la Champions Sports Bar vin în întâmpinarea clienților cu o ofertă de jocuri de tip slot-machine ori bingo. Așa cum spuneam, locația este situată într-o zonă liniștită, pe strada Vasile Nașcu, iar prețurile oferite clienților sunt foarte bune. Noul program de funcționare este între orele 11.00 – 23.30.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"