Home » (FOTO) Autoutilitară în valoare de 30.000 de euro, urmărită internațional, depistată și confiscată de la o femeie din Josenii Bârgăului

(FOTO) Autoutilitară în valoare de 30.000 de euro, urmărită internațional, depistată și confiscată de la o femeie din Josenii Bârgăului

Publicat de Radu SÎRBU
478 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc au depistat o autoutilitară față de care era dispusă urmărirea internațională.

Autovehiculul (vezi foto), fabricat în anul 2020, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Spania. Acesta a fost depistat în posesia unei femei din Josenii Bârgăulu și a fost indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penala deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire în vederea lămuririi împrejurărilor în care autovehiculul în cauză a ajuns pe teritoriul României și a dispunerii măsurilor legale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO