Home » Gest aplaudat de administrația Năsăudului: firma GSM BOX a donat 34.000 de măști, 25 de termometre cu infraroșu și un termo scanner pentru școlile orașului

Gest aplaudat de administrația Năsăudului: firma GSM BOX a donat 34.000 de măști, 25 de termometre cu infraroșu și un termo scanner pentru școlile orașului

Publicat de Radu SÎRBU
153 Vizualizari

”Astăzi avem plăcerea să împărtășim cu voi bucuria pe care o simțim atunci când năsăudeni de bună credință vin în sprijinul comunității noastre. Iar când acest lucru se întâmplă în mod repetat bucuria este cu atât mai mare.

La fel ca anul trecut, și anul acesta, antreprenorii Tofeni Ovidiu și Pop Claudiu, oamenii din spatele afacerii GSM BOX, au făcut către Primăria Năsăud o donație de 34.000 de măști, 25 de termometre cu infraroșu și un termo scanner, cu încredere că noi vom avea grijă ca aceastea să ajungă la cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Cu gândul la cei aproximativ 3000 de elevi care învață în școlile năsăudene, s-a decis, la fel ca anul trecut, direcționarea măștilor către instituțiile de învățământ din orașul nostru. Astfel că în decursul zilei de ieri fiecărui director de instituție școlară i-au fost repartizate minim 6000 de măști în funcție de numărul de elevi. Pe lângă măști, anul acesta au primit și termometre cu infraroșu.

Dorim pe această cale să le mulțumim încă o dată oamenilor de bine, atât pentru donație cât și pentru încrederea acordată!
Doar împreună, cu solidaritate, încredere și implicare, putem crește comunitatea și dezvolta orașul!”, a transmis astăzi Primăria și Consiliul Local al orașului Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"