Home » (FOTO) O alarmă falsă cum că un mal de pământ s-a răsturnat peste doi tineri, la Rebrișoara, a pus pe drumuri 6 mașini de intervenție

(FOTO) O alarmă falsă cum că un mal de pământ s-a răsturnat peste doi tineri, la Rebrișoara, a pus pe drumuri 6 mașini de intervenție

Publicat de Radu SÎRBU
2872 Vizualizari

În urmă cu aproape o oră, locuitorii din partea de est a Năsăudului și cei din Rebrișoara au fost alarmați de un convoi de mașini de intervenție și salvare ce circula pe DN 17 D. Nu mai puțin de 6 autospeciale, dintre care 4 de pompieri, o ambulanță aparținând SAJ și o mașină de poliție au avut drept punct terminus zona podului peste Someș de la Podireia Rebrișorii, acolo unde un apel prin 112, făcut de un bărbat din Rebrișoara, semnala faptul că un mal de pământ s-a prăbușit peste doi tineri.

Alarma s-a dovedit a fi falsă după ce salvatorii au ajuns la locul indicat și au văzut că accidentul nu se confirmă. Este a doua oară în ultimele trei zile când, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, un apel prin 112 pune pe drumuri în mod eronat echipaje de salvatori. Ca și în primul caz, ”joaca” se va lăsa cu amendă de 5.000 de lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"