Home » (FOTO) Polițiștii au destructurat o grupare din Rodna ce făcea contrabandă cu alcool și țigări ascunse în compartimente decupate în cherestea!

(FOTO) Polițiștii au destructurat o grupare din Rodna ce făcea contrabandă cu alcool și țigări ascunse în compartimente decupate în cherestea!

Publicat de Radu SÎRBU
1741 Vizualizari

În această dimineață, au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție la domiciliile și sediile unor persoane fizice și juridice, bănuite de contrabandă cu produse vamale și accizabile.

Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Rodna, într-un dosar penal aflat în instrumentarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La percheziții au fost descoperite și indisponibilizate o armă letală de vânătoare aflată în circuitul ilegal, 375 de litri de alcool, lemn perforat pe interior, cu privire la care există suspiciuni că a fost folosit la transportarea unor produse supuse accizării. Totodată, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor înscrisuri cu valoare probatorie.

În urma perchezițiilor, șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale.

De asemenea, în cauză sunt efectuate demersuri pentru identificarea și indisponibilizarea unor bunuri în vederea aplicării măsurii sechestrului asigurator.

La activități au participat polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Investigații Criminale, Ordine Publică, Criminalistic și Acțiuni Speciale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO