Home » (FOTO) Prin grija administrației conduse de primarul Ioan Szabo, iarăși flori și cadouri dulci pentru doamnele şi domnişoarele din comuna Șanț

(FOTO) Prin grija administrației conduse de primarul Ioan Szabo, iarăși flori și cadouri dulci pentru doamnele şi domnişoarele din comuna Șanț

Publicat de Radu SÎRBU
1469 Vizualizari

Ca de fiecare dată în ultimii opt ani, în comuna Șanț, cu ocazia zilei de 8 Martie, a fost omagiată feminitatea. Ce s-a întâmplat astăzi, în cinstea femeii, a fost notabil și nu ar fi fost posibil fără implicarea primarului Ioan Szabo, reprezentanții administrației locale reușind să ofere bucurie și multe emoții frumoase. Astfel, sute de flori și cadouri dulci au fost împărțite doamnelor și domnișoarelor din satele Șanț și Valea Mare, pentru a dovedi că și cu flori, ciocolată ori cuvinte frumoase se poate face primăvară în sufletul femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Încă de la primele ore ale dimineții de duminică, în frunte cu primarul Ioan Szabo, consilieri locali ori bărbați din administrația comunei au oferit flori doamnelor și domnișoarelor, conform unei tradiții deja împământenite în comuna de unde izvorăște Someșul Mare. ”Cu drag, le-am rugat pe doamnele și domnișoarele din comuna noastră să primească primăvara în sufletul lor, urându-le ca acest anotimp să aducă în viața dumnealor, noroc, fericire, iubire și, nu în ultimul rând, căldură sufletească de la cei dragi. O dată-n plus, am dorit să le asigurăm de dragostea noastră, de preţuirea şi respectul pe care-l datorăm lor!”, ne-a declarat primarul Ioan Szabo.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"