Home » (FOTO) Recunoștință și premii pentru proaspătul campion mondial la karate Raul Brezoi, din partea pizzeriei Allegria și firmei Only Connect din Năsăud

(FOTO) Recunoștință și premii pentru proaspătul campion mondial la karate Raul Brezoi, din partea pizzeriei Allegria și firmei Only Connect din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
1119 Vizualizari

Reîntors acasă, la Năsăud, după competiția de anvergură în urma căreia a devenit campion mondial la karate la proba Kumite, Raul Brezoi a avut astăzi surpriza de a fi sărbătorit de pizzeria Allegria din localitate, alături de colegii săi de la Shotokan Dojo Năsăud, sportivi antrenați de maestrul Ionel Brezoi (tatăl lui Raul). Totul prin grija patronului pizzeriei, inimosul Ionuț Nati, cel care, alături de un alt întreprinzător local – Gavriluț Zăbală, de la firma de comercializare a telefonelor și accesorii Only Connect, au ținut să răsplătească performanța notabilă a luptătorului Raul Brezoi, în aplauzele celor prezenți în salonul elegant al pizzeriei Allegria.

Proaspătul campion mondial a primit, astfel, recunoștință în diplome și premii în bani, gesturi ce se constituie în exemple de urmat și pentru alți agenți economici care și-au probat apropierea de performanțele obținute în sportul năsăudean.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"