Home » Un bărbat din Nimigea plecat la muncă în Franța a fost găsit de polițiști în Spania după ce nu a mai dat niciun semn de viață timp de mai bine de o jumătate de an!

Un bărbat din Nimigea plecat la muncă în Franța a fost găsit de polițiști în Spania după ce nu a mai dat niciun semn de viață timp de mai bine de o jumătate de an!

Publicat de Radu SÎRBU
3340 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu spijinul autorităților din Spania, au depistat un bărbat de 60 de ani, din Nimigea, dispărut.

Dispariția bărbatului a fost sesizată de membrii familiei, la data de 21 ianuarie 2022, aceștia nemaiputând lua legătura cu el din luna august 2021. Bărbatul a plecat din țară în cursul lunii iulie 2021, în Franța.

Bărbatul a fost depistat în Spania, iar măsurile de căutare la nivel național și de interes Schengen au fost revocate de polițiști.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"