Home » (FOTO) Un șofer a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe un drum forestier din Telcișor. Vezi cine e victima

(FOTO) Un șofer a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe un drum forestier din Telcișor. Vezi cine e victima

Publicat de Radu SÎRBU
4390 Vizualizari

În această după amiază, în jurul 18.20, un apel prin 112 anunța de producerea unui accident rutier pe un drum forestie din satul Telcișor, comuna Telciu, cu 3 victime, din care una era încarcerată și în stare de inconștiență. La locul accidentului, în zona cunoscută sub numele de ”Prislop” au ajuns ambulanța SMURD Năsăud și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă Bistrița. Salvatorii au găsit trei persoane de sex masculin, dintre care două în afara mașinii și una inconștientă, blocată într-o mașină de teren.

Echipajul medical a găsit victima în stop cardio-respirator și a început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel încât a fost declarat decesul la locul accidentului, cadavrul fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea fectuării necropsiei. A fost acordat și primul ajutor unui copil de 10 ani, pasager în autoturism, și care a fost transportat de ambulanța TIM la spitalul din Bistrița cu răni ce nu îi pun viața în pericol. Cea de-a treia persoană din jeep, tot un localnic, de 33 de ani, a scăpat fără a fi rănit. Pe surse, am aflat că șoferul decedat se numea Gheorghe Pupeză, în vârstă de 50 de ani ce locuia pe Telcișor.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs tragicul accident.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"