Home » (FOTO) Un șofer din Năsăud și-a făcut mașina praf, astă-noapte, după ce s-a izbit de un stâlp din fața Policlinicii Vechi din localitate! Mare noroc că n-a pățit nimic!

(FOTO) Un șofer din Năsăud și-a făcut mașina praf, astă-noapte, după ce s-a izbit de un stâlp din fața Policlinicii Vechi din localitate! Mare noroc că n-a pățit nimic!

Publicat de Radu SÎRBU
1107 Vizualizari

Un șofer din Năsăud (circa 30 de ani) și-a făcut mașina praf, astă-noapte, după ce s-a izbit de un stâlp betonat de iluminat public din fața Policlinicii Vechi din orașul de domiciliu. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Autotamponarea s-a produs în jurul orei 4:00, pe Bulevardul Grănicerilor (DN 17 C). Bărbatul se întorcea de la un eveniment festiv de la Beclean, acolo unde a fost ospătar, iar la câțiva pași de casă el a adormit la volan și-a făcut mașina zob. Deși pare incredibil, omul a scăpat nevătămat. Mare noroc a avut!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO