Home » (FOTO + VIDEO) Doi tineri au scăpat ca prin minune după ce mașina le-a fost lovită de tren, la Feldru

(FOTO + VIDEO) Doi tineri au scăpat ca prin minune după ce mașina le-a fost lovită de tren, la Feldru

Publicat de Radu SÎRBU
1728 Vizualizari

Un accident feroviar a avut loc la orele amiezii de astăzi, o mașină fiind lovită de tren la o trecere la nivel de cale ferată semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, eveniment ce, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Un tânăr de 25 de ani, din Feldru, Grigore Runcan, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la respectiva trecere la nivel cu calea ferată, semnalizează doar cu indicator și a fost acroșat de trenul accelerat 1833 care circulă pe relația Iași-Timișoara. Deși partea din față a mașinii a fost complet distrusă distrusă în urma impactului, atât șoferul cât și o tânără, de 21 de ani, tot din Feldru, au scăpat nevătămați. Norocul lor a fost că locomotiva s-a colizionat doar cu partea blocului motor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost sancționat contravențional.

Pe de altă parte, mai mulți localnici, prezenți la locul accidentului, ne-au reclamat proasta gestionare de către ceferiști a vizibilității la respectiva trecere peste cale ferată, mai precis vegetația netăiată dar și niște grămezi de pământ ce obturează șoferilor vederea trenurilor ce se apropie. Neajunsul se pare că a ajuns la cei în drept, însă deocamdată măsurile de cosire a vegetației și cele drenare a movilelor de pământ se lasă așteptate.

Publicată de Mesager24.ro pe Duminică, 19 iulie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"