Home » (Galerie Foto) Pensiunea ”Pe Vale, la Moco” din Runcu Salvei – oază de liniște și relaxare, ce te așteaptă cu drag într-un peisaj idilic

(Galerie Foto) Pensiunea ”Pe Vale, la Moco” din Runcu Salvei – oază de liniște și relaxare, ce te așteaptă cu drag într-un peisaj idilic

Publicat de Radu SÎRBU
2580 Vizualizari

Dacă plănuiești să pleci într-o vacanță cu adevărat relaxantă sau doar o ieșire de sfârșit de săptămână din viața deprimantă de oraș, poate că cel mai important lucru de care trebui să ții cont este locul unde te vei caza. Un loc ceva mai intim, călduros, nu doar o locație unde să dormi, atunci poate trebuie să cauți locul perfect pentru tine la pensiunea ”Pe Vale, la Moco” din Runcu Salvei.

Contrar denumirii, pensiunea se află pe un deal, într-o zonă frumoasa și liniștită cu acces auto până în curte, în comuna Runcu Salvei, județul Bistrița Năsăud, situata la 25 de km de Băile Figa, 50 de km de stațiunea Colibita – Marea de la munte, 100 de km de orașul Cluj Napoca, 30 de km de limita cu județul Maramureș, cel mai apropiat oraș fiind orașul Năsăud la 17 km distanță.

După cum ne-a prezentat Dănuț Mocodean – proprietarul oazei de linște și relaxare, pensiunea dispune de 5 camere, fiecare cu baie proprie, un living generos cu șemineu și loc de luat masa, bucătărie complet utilată (cu plită, cuptor, frigider, mașina de spălat haine, mașina de spălat vase, cafetieră, cafeaua pentru aparat fiind din partea casei, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, storcător fructe, robot mixer, veselă completa), cămară, două terase, curte și gradina generoasă cu foișor, loc pentru grătar, ceaun sau montat corturi.

Pentru toți cei cazați punem la dispoziție din partea casei tradiționala plăcintă de la Runc, o marcă înregistrată a localității, țuică naturala de cazan, vișinata, socată și alte produse naturale tradiționale în funcție de sezon. În plus, pentru vitalitate și originalitate, se poate participa la treburi gospodărești, gen la strânsul fânului, la cules de prin gradină ori poți vedea cum se cresc animalele. La cerere până și cumpărăturile se fac pentru cei care urmează sa fie cazați, la comandă pe o listă cu cele dorite, fără comisioane în plus. Notabil este și faptul că zona de la pensiune se pretează pentru plimbări cu ATV-urile sau Off Road pâna în munții Țibleș.

Se închiriază întreaga pensiunea unui grup care să se poată bucura de timpul liber într-un cadru frumos, intim și liniștit. Vă asteptăm să vă hoginiți la noi!”, a ținut să transmită Dănuț Mocodean.

Telefoanele de contact sunt următoarele: 0761 435 210 sau 0754 630 768.

Gustați din bucata de rai ”Pe Vale, la Moco”!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"