Home » Șoc și tristețe la Năsăud: o educatoare a murit de Covid la doar 41 de ani chiar de Ziua Educației! Luminița Căluș nu era vaccinată iar acum este plânsă de întreaga comunitate

Șoc și tristețe la Năsăud: o educatoare a murit de Covid la doar 41 de ani chiar de Ziua Educației! Luminița Căluș nu era vaccinată iar acum este plânsă de întreaga comunitate

Publicat de Radu SÎRBU
815 Vizualizari

Virusul care a blocat o planetă întreagă continuă să facă tot mai multe victime în judeţul nostru. O educatoare din Năsăud, Luminița Căluș, a murit în această dimneață la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, fiind răpusă de nemilosul coronavirus.

Luminița Căluș avea 41 de ani și nu era vaccinată anti-Covid. A fost bolnavă de circa două săptămâni. A ales să se trateze acasă, însă complicațiile bolii au făcut ca ea să fie internată în urmă cu o săptămână la spitalul din Bistrița. Din păcate, starea ei a continuat să se degradeze pe zi ce trece iar în această dimineața ea a decedat în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a o salva de la moarte. Pe lângă trista constatare că Luminița Căluș a plecat spre veșnicie chiar de Ziua Educației, sfâșietor este faptul că ea lasă în urmă un soț și doi copilași îndurerați. Dumnezeu să o odihnească în pace !

Pe rețelele de socializare mesajele curg, cu tristețe și durere. Iată câteva, prezentate de oficialități:

Primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin:

”Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, o veste tristă, de neacceptat s-a abătut asupra comunității noastre. Cumplitul virus a luat de lângă noi și de lângă familia iubitoare pe cea care a fost educatoarea LUMINIȚA CĂLUȘ, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud.
A fost un exemplu de implicare, generozitate, modestie și dăruire pentru cei mici și pentru colectivul din care făcea parte. Un om valoros al comunității pe care nu ni l-am imaginat să îl pierdem așa de devreme.😔
Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în lumină, după cum o viaţă a adus lumina și bucuria în sufletele preșcolarilor.
Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere!

Colectivul de cadre didactice și personalul Grădiniței cu Program Preelungit din Năsăud:

”Dumnezeu își alege oamenii buni și curați la suflet pe care sa-i aibă aproape în Împărăția Lui.
Astăzi, El te-a ales pe tine, draga noastră Luminița!
Om de o bunătate cum rar întâlnești, o colega mereu gata sa ajute unde este nevoie, o persoana mereu vesela care îți ștergea de pe chip orice urma de tristețe.
Astăzi tot colectivul Gradinitei cu program prelungit nr.1 Nasaud, îți plânge grabnica plecare. Lași în urma amintiri minunate pe care nu le vom uita niciodată!
Drum lin printre îngeri, draga noastră Lumi!
Sincere condoleanțe familiei și multa putere pentru a merge mai departe!
Dumnezeu sa te odihnească în pace, draga noastră colega, educatoare, confidenta și prietena!”

Inspectoratul Școlar Județean:

”Din păcate astăzi, de Ziua Mondială a Educației, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri.Colega noastră, Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Luminița!”

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"