Home » Gheorghe Bălăjan, dupa obținerea celui de-al 7-lea mandat de primar în comuna Dumitra: “Sunt onorat și spun un mare mulțumesc dumitrenilor”!

Gheorghe Bălăjan, dupa obținerea celui de-al 7-lea mandat de primar în comuna Dumitra: „Sunt onorat și spun un mare mulțumesc dumitrenilor”!

Publicat de Radu SÎRBU
1268 Vizualizari

Rezultatele electorale înregistrate duminică, 9 iunie, in comuna Dumitra, arată că cetățenii din Dumitra, Cepari și Tărpiu au ales să meargă și pentru următorii patru ani pe mâna primarului Gheorghe Bălăjan, cel care astfela obtinut al șaptelea mandat consecutiv de primar. Victoria lui Bălăjan nu a luat pe nimeni prin surprindere, întrucât el a reușit să convingă electoratul că este omul potrivit la locul potrivit.

Sunt onorat peste poate de încrederea acordată și țin să spun un mare mulțumesc cetățenilor comunei Dumitra. Cred că mi-au arătat, încă o dată, respectul și aprecierea pentru tot ceea ce fac alături de echipă și pentru cât suflet punem zilnic pentru dezvoltarea frumoasei noastre comune. Mulțumiri dumitrenilor, mă înclin în fața lor și îi asigur că voi rămâne același om implicat pentru binele comunității”, a precizat pentru Mesager24.ro, primarul Gheorghe Bălăjan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"