Home » Primăria Năsăud rămâne precaută și a decis ca piața agroalimentară să rămână închisă. Sunt oferite soluții alternative

Primăria Năsăud rămâne precaută și a decis ca piața agroalimentară să rămână închisă. Sunt oferite soluții alternative

Publicat de Radu SÎRBU
1787 Vizualizari

Spre deosebire de Beclean și Sângeorz-Băi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Năsăud a luat, astăzi, hotărârea ca să prelungească închiderea pieței agroalimentare, începând cu data de 1 aprilie 2020.

Totuși, printr-un comunicat, emis astăzi, administrația năsăudeană a oferit o soluție ce implică cumpărarea produselor direct de acasă de la producătorii agricoli ai orașului.

”Ca alternativă pentru comercializarea legumelor de sezon (ceapă verde, salată, ridichi, spanac, pătrunjel, semințe, etc.) și având în vedere rigorile legilor care trebuie respectate pe perioada stării de urgență, administrația locală prin intermediul compartimentului comercial a luat legătura cu producătorii de legume de sezon, care și-au arătat disponibilitatea de a comercializa aceste produse „de acasă”, după cum urmează:

  • Doamna MIRON MARIA, oraș Năsăud, Str. Horea, nr.39, telefon 0761-119.368 (va comercializa produsele “la poartă”, zilnic după ora 16.00)
  • Doamna CATARIG VIORICA, oraș Năsăud, Str. Horea, nr.39, telefon 0761-119.367 (va comercializa produsele “la poartă”, zilnic după ora 16.00).
  • Doamna VASILICHI MARINELA, oraș Năsăud, Str. George Coșbuc, nr.44, telefon 0742-876.218 (zilnic la magazinul de legume-fructe de lângă LIDL).
    Această listă este deschisă, iar cei care produc legume de sezon în această perioadă, le pot comercializa prin preluarea de comenzi “on-line” cu livrare, fie cu vânzare „la poartă”/sau în locațiile specificate de producător.
    Relații suplimentare pentru producătorii agricoli se pot obține la numărul de telefon: 0746-969.219 (Livia Marica – insp. compartiment comercial, Primăria orașului Năsăud)”, se arată în comunicatul semnat de primarul Mircea Romocea.

Pe de altă parte, CLSU Năsăud a mai hotărât să prelungească închiderea creșei, a Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu” și a Bibliotecii orășenești ”Veronica Micle”, pe toată durata instituirii ordonanței de urgență.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"