Home » Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Bistrița, unde o angajată a fost amenințată cu cuțitul de un bărbat ce ar fi furat 10.000 de lei. Hoțul este încă căutat de polițiști

Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Bistrița, unde o angajată a fost amenințată cu cuțitul de un bărbat ce ar fi furat 10.000 de lei. Hoțul este încă căutat de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU
953 Vizualizari

În această dimineață. în jurul orei 9.30, operstoarea unei case de jocuri din municipiul Bistrița, în zona Big, a fost amenințată cu un cuțit de către un hoț. Acesta a sustras ulterior 10.000 de lei din casa de marcat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și efectuează cercetări pentru identificarea autorului.

“Până la acest moment autorul nu a fost identificat. Se exploatează toate datele obținute de la fața locului. Ancheta este efectuată de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, transmite IPJ BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"