Home » L-aţi văzut? Poliţia din BN caută un bărbat de 69 de ani, dispărut dintr-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice

L-aţi văzut? Poliţia din BN caută un bărbat de 69 de ani, dispărut dintr-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice

Publicat de Radu SÎRBU
1047 Vizualizari

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 69 de ani din Budești care a plecat voluntar dintr-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Astăzi, 5 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Bistrița cu privire la faptul că, în dimineața de 4 februarie a.c., LEGIAN IOAN a plecat din incinta căminului și nu a mai revenit.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, cu glugă, pantaloni din stofă, de culoare închisă și cizme din piele, de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,70 m, greutate de aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr grizonat.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"