Home » La alegerile din comuna Coșbuc, primarul social-democrat Ioan Pavelea și-a surclasat contracandidații din PNL și USR cu un scor zdrobitor

La alegerile din comuna Coșbuc, primarul social-democrat Ioan Pavelea și-a surclasat contracandidații din PNL și USR cu un scor zdrobitor

Publicat de Radu SÎRBU
2115 Vizualizari

Alegerile de duminică, au adus confirmarea faptului că primarul Ioan Pavelea este apreciat de consătenii săi pentru faptele realizate în primul mandat de edil al comunei Coșbuc. Afirmația se reflectă cu scorul zdrobitor cu care Pavelea, reprezentantul Alianței pentru Coșbuc, a reușit să se impună în fața celor doi contracandidați, Ioan Silași (PNL) și Ioan Miron (USR-PLUS).

Astfel, Ioan Pavlea a fost votat de 728 de alegători, în timp ce Ioan Silași – de 132, și Ioan Miron – de 50. Raportul s-a păstrat și la Consiliul Local, acolo unde, din cele 11 mandate, Alianța pentru Coșbuc are majoritate simplă, cu 6 consilieri locali, în opoziție fiind PNL – 2, USR – 1, PER – 1, PMP – 1.

Prin intermediul ziarului Mesager24.ro, Ioan Pavelea a ținut să se adreseze consătenilor săi:

Dragi coșbuceni, dragi concetățeni,

Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine și colegii mei din Alianța pentru Coșbuc. În primul rând vă mulțumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare! Mi-ați înmânat al doilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. În egală măsură, votul dumneavostră reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră caldă și armonioasă, care are mari așteptări de la noi.

Votul dumneavoastră oglindește dorința voastră de a continua munca de reconstrucție și modernizare în Coșbuc și voința noastră de a o materializa prin implicare și profesionalism.

Iubesc această comună la fel de mult cum simt că o iubiți și voi și vreau ca în acest al doilea mandat să punem un accent și mai mare pe dezvoltare.

Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine.

Avem responsabilitatea de a finaliza proiectele de care Coșbucul are mare nevoie.

Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din comuna noastră o localitate frumoasă, modernă și prosperă.

Vă asigur că nu vă voi dezamăgi !

Cu mulțumiri, al vostru Ioan Pavelea”, a ținut să transmită edilul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"