Home » Nou pe piață ! Sucuri naturale delicioase produse de fabrica din Mocod

Nou pe piață ! Sucuri naturale delicioase produse de fabrica din Mocod

Publicat de Radu SÎRBU
2130 Vizualizari

Sucurile naturale din fructe, care se obţin din fructele și legumele care se găsesc din belşug în această perioadă a anului sunt cea mai bună variantă de a ne bucura de un produs răcoritor şi energizant, fără conservanţi şi fără adaosuri de zahăr.

Cei care vor să savureze sucuri sănătoase, cu vitamine, obţinute din fructe şi legume din producţie proprie sau alese cu grijă au acum la dispoziţie serviciile unui nou producător: fabrica de sucuri naturale delicioase deschisă la Mocod de către domnul Iuliu Hontilă.

”Oricine doreşte să apeleze la serviciile noastre nu va face o alegere greșită, întrucât produsele noastre sunt naturale 100 %, pasteurizate, fără conservanţi şi fără adaos de zahăr. Sucul obţinut este garantat un an de zile, timp în care nu îşi pierde din proprietăţi, dacă este ţinut la o temperatură de maximum 10 grade Celsius”, ne-a Iuliu Hontilă.

Sucul din fructe și legume obţinut la Mocod este sută la sută natural, fără conservanţi şi zahăr, tocmai de aceea este considerat de părinţi o alternativă sănătoasă şi delicioasă la sucurile din comerţ, mai ales că pe lângă variantele clasice, de mere sau pere, se pot face combinaţii interesante şi cu multe vitamine, precum mere cu morcovi şi ţelină, mere cu sfeclă roşie şi morcovi.

Degustați și nu veți regreta. Informații și comenzi la telefon: 0745 707 033

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"