Home » Cu primarul Paul Știr despre șantierele din comuna Căianu Mic. Și nu sunt puține deloc!

Cu primarul Paul Știr despre șantierele din comuna Căianu Mic. Și nu sunt puține deloc!

Publicat de Radu SÎRBU
184 Vizualizari

Investițiile la nivelul comunei Căianu Mic se desfășoară în ritm susținut, în ciuda pandemiei Ne-am convins de aspect notabil în cadrul unei discuții pe care am avut-o cu primarul Paul Știr la începutul acestei săptămâni. Nu mai puțin de 5 șantiere sunt deschise la ora actuală pe raza satelor comunei de pe Valea Țibleșului.

Pot să vă spun că a fost dat ordinul de începere al lucrărilor de modernizare a Căminelor Culturaale din satele Căianu Mare și Ciceu Poieni, investiții suportate din fonduri europene.

Apoi este în curs de modernizare clădirea Primăriei, lucrări în urma cărora va fi ameanjat, în premieră, sediul Serviciului Voluntar pentru Servicii de Urgență, ce va fi dotat inclusiv cu o autospecială de stingere a incendiilor. Investiția este realizată cu fonduri guvernamentale alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Totodată, continuă lucrările de modernizare a străzilor de interes local din satele comunei, respectiv Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu Poieni, cu ajutorul fondurilor guvernamentale.

Nu în ultimul rând, un alt proiect important, aflat în stadiul de implementare este cel de construcție a sălii de sport din Căianu Mic, obiectiv ce va fi finalizat în prima parte a anului viitor. Va fi o sală de sport polivalentă, supermodernă, care va deservi întreaga comună cu tot ceea ce înseamnă activităţi sportive”, ne-a declarat primarul Paul Știr.

Concluzia este una singură: administrația din Căianu Mic muncește foarte mult pentru a continua modernizarea comunei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO