Home » ”Laolaltă pentru Robert”: Spectacol caritabil la Năsăud, de 8 martie, pentru un băiat diagnosticat cu tetrapareză spastică

”Laolaltă pentru Robert”: Spectacol caritabil la Năsăud, de 8 martie, pentru un băiat diagnosticat cu tetrapareză spastică

Publicat de Radu SÎRBU
1169 Vizualizari

Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud găzduieşte duminică, 8 martie, spectacolul caritabil de muzică populară ”Laolaltă pentru Robert”, menit să ajute un băiat din Năsăud, diagnosticat cu o boală gravă.

Robert Gira are 13 ani și suferă de tetrapareză spastică, o forma de paralizie cerebrală în care sunt afectate toate membrele. Pentru a fi slavat, copilul are nevoie de o intervenție chirurgicală în Statele Unite, acolo de unde Robert a primit acceptul unui doctor specializat în astfel de intervenții, cheltuiala ridicându-se la suma deloc neglijabilă de 60.000 de dolari, bani pe care familia Gira nu îi are.

Pentru a contribui la salvarea lui Robert, printre cei care au organizat acest spectacol folcloric de Ziua Femeii se numără îndrăgita interpretă de muzică populară Oana Matei Coruți și deja cunoscutul etnolog Iosif Ciunterei. Evenimentul este programat duminică, 8 martie, de la ora 17.00, pe scenă urmând a urca nume consacrate ale folclorului năsăuden și ardelean: Maria Butilă, Suzana și Daciana Vlad, Cristian Pomohaci, Oana Matei Coruți, Alina Ceuca, Anamaria Marti, Mariana Harosa, Livia Cristina Scurtu, Olimpia Deneș, Daniel Rațiu, Andrei Romanică, Grupul Folcloric ”Flori Dumitrene”.

Intrarea la eveniment este liberă, iar la intrare va fi amplasată o urnă pentru donaţii. Orice sumă de bani poate veni în sprijinul lui Robert Gira.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"