Home » Locuitorii comunei Nimigea cu vârsta de peste 65 de ani pot suna la Primărie pentru a fi ajutaţi la aprovizionare

Locuitorii comunei Nimigea cu vârsta de peste 65 de ani pot suna la Primărie pentru a fi ajutaţi la aprovizionare

Publicat de Radu SÎRBU
2357 Vizualizari

Primăria comunei Nimigea anunță că vine în sprijinul persoanelor vârstnice de pe raza municipiului cu servicii de livrare la domiciliu a produselor de strictă necesitate.

În acest sens, punem la dispoziția cetățenilor două numere de telefon: 0263381027 și 0263381005; numere de telefon ce vin in sprijinul persoanelor de peste 65 de ani, bolnave, care nu se pot deplasa ori aflate în izolare.

Având în vedere că în comuna noastră sunt destule persoane în vârstă care se regăsesc în acesta situație, facem un apel către tineri, care se pot oferi voluntari în această perioadă, circa 8-10 persoane, pentru a veni în sprijinul bunicilor. Înscrierea de voluntariat se face la primărie, începând cu data de mâine, 26 martie 2020. Trebuie sa fim uniți, doar așa putem trece peste acesta situație!”, a ținut să facă cunoscut primarul Mircea Runcan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"