Home » Pentru efectuarea cumpărăturilor, vârstnicii de peste 65 de ani din Năsăud pot apela la ajutorul Primăriei

Pentru efectuarea cumpărăturilor, vârstnicii de peste 65 de ani din Năsăud pot apela la ajutorul Primăriei

Publicat de Radu SÎRBU
856 Vizualizari

Având în vedere necesitatea gestionării cât mai eficiente a situației provocată de prezența COVID-19 și limitarea infectării cu acesta la nivelul comunității locale, Primăria oraşului Năsăud vine în sprijinul cetățenilor cu vârsta de peste 65 ani, care nu au aparținători sau se află în imposibilitatea de a se deplasa!

Prrintr-un anunț postat în această dimineață pe pegina de Facebook a instituței, primarul Mircea Romocea spune că cetățenii cu vârsta de peste 65 ani pot apela Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Năsăud, în vederea efectuării şi livrării cumpărăturilor de strictă necesitate, și anume: alimente, medicamente, produse de igienă.

”În acest sens, vă punem la dispoziție, următoarele numere de telefon, pe care le puteți apela, în intervalul orar 09:00 -13:00:

Primăria Năsăud -Relații cu publicul: 0263.361.027
Direcția de Asistență Socială: 0755.047.186

De asemenea, vă adresăm rugămintea de a respecta măsurile ce se impun pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a întregii comunități”, se arată în respectivul anunț

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"