Home » Magazinele ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean, cu noi promoții de utilaje și scule marca Husqvarna (partea I)

Magazinele ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean, cu noi promoții de utilaje și scule marca Husqvarna (partea I)

Publicat de Radu SÎRBU
499 Vizualizari

Primăvara e pe cale să își intre în drepturile firești, iar mulți dintre voi poate nu sunteți încă pregătiți pentru treburile gospodărești specifice sezonului. Cu siguranță mulți aveți câte o bucățită de pământ la țară ce așteaptă deja să fie prelucrat și pregătit pentru a da roadele mult dorite, însă această activitate implică mult timp și muncă. Vestea cea bună este că nu trebuie să ne îngrijorăm niciun moment, întrucât tehnologia a avansat atât de mult încât avem la dispoziție în zilele noastre o gama variată de utilaje agricole ce ne fac treaba mai simplă, fără a depune prea mult efort. Vă vin în ajutor magazinele ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean, unde găsiți soluțiile cele mai optime pentru nevoile dumneavoastră la prețuri pe măsură oricărui buzunar, totul sub renumita marca Husqvarna.

În primul episod de astăzi vă prezentăm, ilustrat, multioferta pentru tractoare de grădină pe care vi le pun la dispoziție magazinele ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean, la următoarele adrese:

Bistrița : Calea Moldovei, 12 (în spate la OMV);

Năsăud: B-dul Grănicerilor, nr. 57 (lânga Petrom)

Beclean: Strada 1 Decembrie 1918, nr.1 (lângă Primărie)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"