Home » Și totuși, vine toamna! Vremea se schimbă radical în următoarele 2 săptămâni. Vezi prognoza meteo pentru Transilvania

Și totuși, vine toamna! Vremea se schimbă radical în următoarele 2 săptămâni. Vezi prognoza meteo pentru Transilvania

Publicat de Radu SÎRBU
1045 Vizualizari

Vremea se răcește treptat, de marți, și vor fi ploi și furtuni. De la temperaturi de 30 de grade, se va ajunge la maxime de 22 de grade, miercuri.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat astăzi prognoza de vreme pentru următoarele 2 săptămâni, până în 5 septembrie, în regiuni din țară.

Potrivit acesteia, în Transilvania intervalul de prognoză va debuta cu vreme caldă, în care mediile maximelor vor fi de 30 de grade, dar ulterior se va răci, chiar semnificativ, astfel încât regimul termic diurn va avea variații foarte mici pe tot intervalul și se va situa, în general, între 22 și 24 de grade.

Temperaturile minime vor avea valori, mediate regional, de la 14 – 16 grade în prima noapte, la 10 – 12 grade până la finalul intervalului.

Perioade cu ploi vor fi în ambele săptămâni de prognoză, dar probabilitatea de instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate va fi mai ridicată în zilele de 24, 25, 27 și 28 august.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO