Home » Ministrul Sănătății a anunțat când și în ce condiții va fi introdus CERTIFICATUL VERDE la locul de muncă

Ministrul Sănătății a anunțat când și în ce condiții va fi introdus CERTIFICATUL VERDE la locul de muncă

Publicat de Radu SÎRBU
836 Vizualizari

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a anunțat aseară, la un post TV, când și în ce condiții va fi introdus certificatul verde la locul de muncă.

Oficialul a declarat că respectivul certificat va fi introdus doar atunci când va fi cazul, adică dacă se va constata o creștere a incidenței cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 și va fi ridicat odată cu scăderea incidenței.

„Cred că adoptarea unui certificat verde cu toate categoriile de eventualităţi – vaccinare, testare, trecere prin boală – este oportună. Vrem ca el să fie introdus atunci când există justificare epidemiologică, când e raţional, şi să renunţăm la el când nu mai e cazul. Asta e ideea, să nu fie pentru totdeauna”, a precizat Alexandru Rafila.

Potrivit acestuia, în cazul introducerii certificatului va fi vorba despre „utilizarea pentru o perioadă de timp limitată, ţinând cont de contextul epidemiologic. Dacă e o creştere a cazurilor două săptămâni se introduce şi se renunţă când scade incidenţa”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"