Home » A fost semnat contractul pentru lucrările de reabilitare și extindere a UPU de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

A fost semnat contractul pentru lucrările de reabilitare și extindere a UPU de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
681 Vizualizari

Astăzi, la Consiliul Județean a fost semnat contractul pentru proiectul de reabilitare și extindere a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Bistrița, în prezența președintelui Emil Radu Moldovan, a directorului spitalului Gabriel Lazany, a administratorului județului – Florin Moldovan și a arhitectului șef Radu Săplăcan.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor spitalicești de urgență din județul Bistrița-Năsăud prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prin îndeplinirea acestui obiectiv, va rezulta o suprafață reabilitată/modernizată /extinsă de 1.414 mp. Cu o valoare a contractului de 9,3 milioane de lei, proiectul este finanțat din fonduri europene – Programul Operaţional Regional 2014-2020. Durata contractului este de 11 luni, durata serviciilor de proiectare – 2 luni, execuția urmând a se întinde pe durata a 9 luni.

Construcția este asigurată de asocierea dintre: Depisto Star SRL, asociat cu un procent de 96,05% (lucrări construcții, instalații interioare: electrice, sanitare, HVAC, PSI), cu sediul în Gheorghieni, jud. Harghita și GB Indco SRL asociat cu un procent de 3,95% (instalații de fluide medicale), cu sediul în București.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"