Home » Numărul celor internați de coronavirus la spitalul din Năsăud a crescut la 10

Numărul celor internați de coronavirus la spitalul din Năsăud a crescut la 10

Publicat de Radu SÎRBU
1795 Vizualizari

În ultimele două zile, la spitalul din Năsăud au fost internați 3 noi persoane infectate cu Covid-19, pe lângă cei 7 bolnavi ce erau deja în unitatea medicală desemnată ca și suport în lupta cu noul coronavirus. Este vorba de două femei, mamă și fiică, de 42 de ani (din Cociu), respectiv de 22 de ani (din Bistrița), precum și de un bărbat de 30 de ani (din Mocod). Pe lângă aceștia, la spitalul din Năsăud mai sunt internați cu coronavirus trei persoane din Parva, și anume: un bărbat de 58 de ani și două femei (de 57, respectiv 69 de ani), un bărbat din Maieru (50 de ani), o femeie din Sângeorz-Băi (66 de ani), și doi năsăudeni, respectiv o femeie de 52 de ani și un bărbat de 24 de ani.

De îngrijirea bolnavilor Covid-19 de la spitalul din Năsăud se ocupă o echipă ce are în total14 cadre medicale, saloanele fiind amenajate aripa vestică de la etajul I al corpului principal de clădire, cu circuit strict special.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"