Home » Din 29 aprilie, Primăria Năsăud va distribui 20.000 de măști, gratuit, cetățenilor orașului

Din 29 aprilie, Primăria Năsăud va distribui 20.000 de măști, gratuit, cetățenilor orașului

Publicat de Radu SÎRBU
1465 Vizualizari

După ce a decis să instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe raza orașului din data de 1 mai, administrația Năsăudului vine în sprijinul populației în acest sens. Nu mai puțin de 20.000 de măști vor fi distribuite către toți năsăudenii, începând de mâine, 29 aprilie.

”În atenția cetățenilor orașului Năsăud și a celor două localitățile componente Lușca și Liviu Rebreanu!

Pentru a veni în sprijinul populației, corelat cu prevederile Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Năsăud, nr. 5 din 27.04.2020, hotărâre prin care se instituie ca și măsura preventivă purtarea de mijloace de protecție a gurii și a nasului (măști de protecție, eșarfe sau alte mijloace de protecție) în toate spațiile publice închise și deschise (mijloace de transport public în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, străzi publice), și pentru a preveni răspândirea noului tip de CORONAVIRUS SARS-COV2, administrația publică locală va achiziționa un număr de 20.000 bucăți măști de protecție care vor fi distribuite populației din cartierul de blocuri, precum și celor care locuiesc la case, atât în oraș cât și în cele 2 cartiere: Lușca și Liviu Rebreanu.
Acestea vor fi distribuite începând cu data de 29.04.2020, de către angajații Primăriei orașului Năsăud. Măsura a fost luată de administrația publică locală pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se află în dificultate de a-și procura și achiziționa astfel de echipamente de protecție.
Reamintim faptul că, prin spații deschise ne-am referit la spații comerciale în aer liber, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, locuri cu un aflux mare de public, iar măsura stabilită are ca scop limitarea răspândirii noului coronavirus și nu aplicarea de amenzi.
Vă dorim multă sănătate tuturor!”, se arată într-un comunicat remis în urmă cu câteva minute de primăria Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"